Ózonos tisztítás

 

Az Ózon és a fertőtlenítés

 

Az ózon az oxidálószerek közé tartozik, azok között is az egyik legerősebb fertőtlenítő szer. 500-3000-szer hatékonyabb fertőtlenítő hatású, mint más fertőtlenítő szerek, például a klór. Ha kapcsolatba kerül bármilyen baktériummal, vírussal, gombával, penésszel, vagy szagot okozó elemmel akkor elpusztítja azt. Az ózonos fertőtlenítés olyan eredményes, hogy a mikroorganizmusok képtelenek immunitást felépíteni vele szemben, nem úgy, mint a hagyományos vegyszerekkel.

 

Ózon és az emberi szervezet

Az emberi szervezet rendkívül érzékenyen reagál az ózonra. A fertőtlenítéskor használt ózon töménysége 0,5-2,5 ppm (milliomodrész) között van. Szagról már 0,01ppm érzékelhetünk. A szervezetünk 0,01 ppm ózonkoncentrációt szagról már érzékelnek. 0,01 ppm alatti ózonkoncentráció az Egészségügyi Minisztérium szerint semmilyen káros hatással nincs az emberi szervezetre maximum 10 órán át tartó érintkezés esetén. A minisztériumi forrás szerint minden kellemetlen tünet (kiszáradt száj, légutak irritációja) az ózonnal érintett terület elhagyása után rögtön elmúlik, mindennemű következmény nélkül.

Előfordulása

Megtalálhatjuk a vízben, ózonpajzsban és a talaj vegyületeiben is, valamint mesterséges módon is előállíthatjuk.

A természetben a villámcsapás és UV-c sugárzás ózont fejleszt. Mesterséges úton pedig a szoláriumok, a fénymásológépek, és a legtöbb halogén izzó is képes előállítani nagyon kis mennyiségben.

 

ÁRAINK

Szélvédő polírozás

Fényszóró felújítás

Ózonos Tisztítás

Cimkefelhő: Csongrád Ózonos fertőtlenítés, Csongrád ózonos tisztítás,  Szentes Ózonos fertőtlenítés, Szentes ózonos tisztítás, Felgyő ózonos fertőtlenítés, Felgyő ózonos tisztítás, Csanytelek ózonos fertőtlenítés, Csanytelek ózonos tisztítás, Bokros ózonos fertőtlenítés, Bokros ózonos fertőtlenítés, 

Kapcsolat: 06302303183 

Call Now ButtonKattints ide a híváshoz