szélvédő javítás

*örök garanciával

SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁS KISKUNFÉLEGYHÁZÁN 

SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁS IDŐPONTFOGLALÁS

Kérem foglaljon időpontot telefonon: +36302303183  Kizárólag időponttal rendelkező ügyfelet tudok fogadni. 

SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁS NYITVATARTÁS

Hétfőtől-Péntekig: 9:00-11:00 – 16:00-19:00
Szombat-Vasárnap: 10:00-17:00

SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁSI ÁR

A szélvédő javítás díját nem a kőfelverődés nagysága határozza meg, hanem inkább a sérülés típusa. Van-e benne mikro repedés vagy nincs! Ha nincs benne mikro repedés tökéletes a sűrűbb ragasztó mivel nincs mi elrepedjen! Ha van a sérülésben mikró repedés, akkor a hígabb ragasztó ajánlatos, azért, hogy a szélvédő javítás során a javítási folyamat közben minimalizáljuk a továbbrepedés lehetőségét.

MIT TEHETÜNK?

Az idő fontos szerepet játszik a kőfelverődés javítása szempontjából. Minél tovább halogatjuk a javítást, annál nagyobb a valószínűsége, hogy a szélvédőnk megreped. A legjobb megoldás, ha észrevette a kőfelverődést, akkor foglaljon időpontot telefonon, hogy kijavíthassunk. A javítás lényegesen olcsóbb, mint a szélvédő cseréje. A sérülés javítását a lehető leggyorsabban el kell végezni, hogy megakadályozzuk a víz és egyéb szennyeződések bejutását a nyitott sérülésbe. Fontos még, hogy a javítás előtt semmi képpen ne mossuk le az autót, mert a sérülésbe víz juthat. A javítási idő kb.: 30 perc +Tipp: Amennyiben nem áll módjában, hogy azonnal javíttassa, kérjük, a sérült részt a szélvédőjén egy áttetsző ragasztószalaggal ragassza le, hogy megakadályozza a további szennyeződések bejutását a sérülésbe.

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Van lehetőség bankkártyás fizetésre(POS terminál). MasterCard, Maestro, Visa, Simple pay, Apple pay, Google pay, Curve, Revolut

LEHET-E JAVÍTANI A SÉRÜLÉST?

Az esetek 95%-ban javíthatóak a sérülések. Amit nem lehet javítani, azok a már javított sérülések. A felületi sérülések. A felületi sérüléseket be lehet fedni ragasztóval, viszont sajnos ezek a javítások nem szoktak tartósak lenni minden esetben, így a javítást csak külön kérésre végzem el. A javított sérülést már újra javtani nem a legszerencsésebb, viszont meg lehet próbálni. 

AUTÓMOSÁS

Szélvédő javítás előtt szigorúan tilos autót és a szélvédőt lemosni. Javítás előtt teljesen száraznak kell lennie a sérülésnek. Kiszárítani ki lehet, viszont eléggé kockázatos, mivel hajszálrepedések esetén bármelyik mikro repedésből szélvédő csere lehet. Erre senki nem tud garanciát adni. Fenti kockázatoka el lehet kerülni, amennyiben nincs lemosva a szélvédő a szélvédő javítás előtt. Tökéletes koszosan az autó. A szélvédő javítás után is le lehet mosni. Gőzborotvát használni viszont a szélvédő javítás utáni harmadik napon múlva ajánlott.

MIT VÁRHATUNK A JAVÍTÁSTÓL?

Hogyan javítjuk? Kőfelverődésnél a sérülés bemeneti nyílását egy Carbid gravírozó fejjel kitisztítjuk. Majd a szélvédő javító szerszámmal belepréseljük a ragasztót. Uv lámpával a ragasztót megszárítjuk és egy karcmentes pengével eltávolítjuk a felesleget. A munka végeztével megpolírozzuk a sérülést. Fontos!A javítás végeztével a sérülés kapilláris repedései feltöltésre kerülnek. Ezzel megakadályozhatjuk, hogy a szélvédő elrepedjen. A repedés javításnál a repedés végét meg kell fúrni. Ezáltal a repedés jó eséllyel nem halad tovább a szélvédőn, majd a teljes repedést feltöltjük egy speciális ragasztóval.  A repedés nem fog eltűnni csak áttetszőbb lesz. A kőfelverődés javításánál sem várhatjuk el, hogy teljesen eltűnjön úgy mintha ott se lett volna, de határozottan kijelenthetjük, hogy sokkal szebb és áttetszőbb lesz.

Szélvédő javítás kiszállással is elérhető, előtte kötelező az egyeztetés!

Kérdése van? Telefonáljon: +36302303183

ÁRAINK

Cimkefelhő: Csongrád Szélvédő javítás, Csongrád szélvédőjavítás, Csongrád kőfelverődés javítás, Szentes Szélvédő javítás, Szentes szélvédőjavítás, Szentes kőfelverődés javítás, Felgyő Szélvédő javítás, Felgyő szélvédőjavítás, Felgyő kőfelverődés javítás, Csanytelek Szélvédő javítás, Csanytelek szélvédőjavítás, Csanytelek kőfelverődés javítás, Bokros Szélvédő javítás, Bokros szélvédőjavítás, Bokros kőfelverődés javítás, Tömörkény Szélvédő javítás, Tömörkény szélvédőjavítás, Tömörkény kőfelverődés javítás,

*Örök garancia kizárólag gyári szélvédő javítása esetén értendő. Cserélt szélvédő javítására nem vonatkozik .

Szélvédő polírozás

Fényszóró felújítás

Ózonos Tisztítás

Call Now ButtonKattints ide a híváshoz